Fotogalerie

Úkol zněl jasně - nesmí nám utéct ani jedna! Co ani jedna? No ani jedna havlíčkovská keš! A to jako kde? A to jako cestou na pochodový víkend v Olomouci a pak v široširém okolí. Vymezuji geograficky - ani jedna keš ve Zlínském a Olomouckém kraji. Na konci ledna se totiž v Olomouci koná tradiční pochodový dvojboj Olomócké nočník a Zmrzlé Hanák a nás tu díky loňské aktivitě tvůrčí skupiny kolem geokolegyně Mašly čeká na sedmdesát geocachingových cílů. A to jako že se máme celý víkend co otáčet!

Geošílenství začíná už ve čtvrtek večer v Plzni rozlučkovým eventem ... noční přesun do Bílovic nad Svitavou s mezizastavením na nočním eventu pod rozhlednou Liduškou, pod níž si na sněhu usteleme a jen vlezlý vichr nám je společníkem ... ten nás ostatně zase brzy za rozbřesku probudí.-) ... v pátek vykeškovat Zlínský kraj ... Buchlovice, Napajedla, Zlín a Kroměříž ... pak periférie na Olomoucku ... Přerov ... Velká Bystřice ... a několik dědin s Havlíčkovou ulicí ... dvoueventový večer v Olomouci ... no a v sobotu a neděli ta hlavní havlíčkovská nálož v čele s velitelkou Mašlou.-)

Jo ... páni ... dali jsme to! Těch havlíčkovských keší včetně nedělního FTF dárku od Mašly jsme nakonec nasbírali přes sedmdesát ... a já osobně jsem za celý víkend logoval přes dvě stovky nálezů. V takový okamžik si říkám, že ten geocaching fakt asi musím mít rád.-) A taky asi musím mít rád Karla, protože se nám zjevoval co chvíli - sochy, busty, památníky, ulice, trekovatelné předměty na eventech ... otevřeš keš ... a v ní zase Karel.-) 

Školní slohové práce obvykle končí sdělením, že se nám výlet líbil a rádi na něj vzpomínáme. Já bych snad ještě doplnil, že na tenhle výlet fakt nikdy nezapomenu.-))) Píšu si za něj do žákovské knížky jedničku s hvězdičkou a Karel mi ji doma podepíše!