Fotogalerie

Letos jsem stihl všeho všudy jen dvě zimní táboření - na Posledním puchýři v Brně a teď na západní výspě naší země. Leč - ani jednou jsem se letos necítil jako na zimním táboření, sněhu nám letos nebylo dopřáno. Vůbec ta zima letos stála tak nějak za starou bačkoru - a tak jsem jen maně vzpomínal na loňský rok, když jsem celý leden a únor proháněl běžky bílou stopou, když už se na zimní táboření z důvodu koronapotvory nesmělo. Ač jsme si neužili sněhu, bohatě jsme si užili vichrů, které lomcovaly našimi stany ... a tím mým bohužel tak vydatně, že teď budu muset popřemýšlet, jaký nový stan si pořídit.-) 

A tak jsme místo běžek nazuli tradiční turistickou obuv a vydali se na průzkum okolí, protože taky všude v okolí je moc hezky a lesy tu zatím mají nastojato. Vlastně stačilo jen vylézt na skálu nad tábořištěm, aby táborník potěšil oko i duši pohledem na siluetu zbirožského zámku.-) 

No a jinak?! Jinak nám to tu moc hezky organizátorka Fischi zvaná Plechovka zařídila a postarala se o nás - sloní žrádlo bylo super, jen bábovku mi sežrali psi.-) Ačkoliv jeden nicotný flíček bych na to všem přeci jen našel ... nechápu, že se ti Západočeši dodnes nenaučili točit v hospodách pitelné pivo, nebo se alespoň o to nepitelné pivo starat tak, aby bylo méně nepitelným.-) Protože i ta Plzeň se totiž nechá zmařit ... a to tak, že docela snadno.-)