Svět geocachingu má rád palindromy. Palindromy v datech. A tenhle palindrom byl ze všech nejpalindromatičtější ... 22.02.2022 ... den plný dvojek ... jo ... víc dvojek prý už nezažijeme.-) A tak si geokešerská komunita těch dvojek užívala dosyta. Celý den se konaly desítky a desítky eventů. Honba za eventy. A jeden nápad víc šílený než druhý.-) 

A tak jsem si taky přisadil.-) Čas konání v 02:20 je taky dostatečně palindromatický.-) A na souřadnicích N 49°22.222 E 14°22.222. Ty sice palindromatické nejsou, ale souřadnice s větším počtem dvojek nebyly v rozumné dojezdové vzdálenosti k dispozici.-) Ale hezké místečko - uprostřed louky kdesi za Bernaticemi na Písecku.-)

A co myslíte? Přišli lidi? Přišli! Sešlo se nás deset ... a pes! Tvor geocachingový je prostě tvor hravý, se smyslem pro recesi a pro bláznivé nápady.-) A to je prostě fajn.-) Ten den jsem navštívil ještě několik eventů ... ač 22 jich fakt nebylo.-) ... se symbolickým zakončením v palindromatický čas 22:22 v Českém Brodě ... v parku ... u žehlícího prkna...